Projectmanagement

Openbare Ruimte

Groen-Groeit! heeft een ruime ervaring in projectmanagement in de openbare ruimte. Het portfolio bevat diverse rollen in projectteams. Enkele rollen die in het verleden vervuld zijn: directievoerder, projectmanager en regisseur. De kracht zit in de focus op resultaat en verbinding van teamleden om een optimaal rendement te realiseren. Vanuit een duurzame, groene en functionele focus worden verrassende oplossingen bedacht, ontwikkelt, ingebracht en toegepast om een project te laten slagen.


Functioneel groen

Het wordt steeds belangrijker dat groen en bomen functioneel worden toegepast. De sociale, maatschappelijke en klimatologische opgaven in de buitenruimte zijn groot. Door gericht aan de slag te gaan met de lokale problemen zal Groen-Groeit! de juiste inrichting, management en oplevering van groene projecten realiseren. Door het toepassen van de juiste planten en bomen op de juiste plaats zal het rendement, waarden en baten  van de openbare ruimte alleen maar groter worden. 

Mensontwikkeling

De groene ruimte is de ideale omgeving om mensen weer mee te laten doen. Arbeidsgewenning, dagelijkse ritme en routine, contacten met collega's, leren en een diploma halen zijn persoonlijke doelen.  Door de mens centraal te stellen en met partners de juiste omgeving creëren zijn ingrediënten om bovenstaande te realiseren. Door standvastig, resultaat- en
oplossingsgericht projecten aan te sturen hebben al veel mensen een nieuwe vaste plek in onze samenleving gevonden waar echt meedoen het uitgangspunt is.    

Groen-Groeit! laat uw groene ambities groeien.